måndag 7 februari 2011

Det goda livet

Bara för att följa upp det här. Det finns ett lika tydligt syndrom åt motsatt håll, makthavare som slipper alla påfrestningar med "folks" "åsikter".

Robert Mugabe 87 år:Kim Jong-Il: 70 år.


Hu Jintao: 69 år.


Silvio Berlusconi: 75 år.


Hosni Mubarak: 82 år.Några dagar till av Egyptenprotester och Mubarak kommer att se ut som sista bilderna av Uffe Larsson.

14 kommentarer:

Anonym sa...

Mugabe är 87 i Afrikaår...

Henric sa...

Fan vad Göteborgspolitikern Göran Johansson måste ha fått jobba...

Anonym sa...

Går alla till samma frisör? Med så kort hår som vissa av dem har behöver man fan färga två gånger om dan.

Carl H sa...

Alla diktatorer har det inte det lika bra.
Om tunisiens diktator Zine El Abidine Ben Ali:

Obsessed with presenting a youthful, healthy face to the nation, the ageing despot had long refused to allow any photographs to be taken of him except official portraits which airbrushed out his wrinkles. Under the heavy censorship of the regime, newspapers were only allowed one approved photograph and could not change it except to make his dyed hair look blacker.

Nu fick han en stroke och ligger i koma - såklart tog han ändå igen det mest åldrandet efter han blev avsatt.

Dansar Med Vargar sa...

Känner till att du hyser ett intresse för Regina Lund och hennes förehavanden. Så gör även jag. Därför blev jag så jävla till mig i trasorna att jag närapå fick andnöd när jag insåg att filmen "Three Miles North of Molkom" äntligen gjorts tillgänglig som download.

Det är en dokumentär som beskriver det fullständigt bisarra hippiekollektivet Ängsbacka (där undertecknad, tyvärr måste jag säga, även är född) och under sommarmånaderna förvandlas kollektivet till en kursgård.

Regina Lund är med. Som hon är med. Och hela skildringen är så jävla sjuk att man baxnar. Är detta Sverige, funderar man.

Filmen börjar med tre ord;

Värmland, Sweden, July...

Addera Regina Lund, Workshops i strupsång, sökandet efter deltagarnas inre kraft-djur och en bortkommen Australiensk rugby-tränare som undrar vad fan som pågår.

Du hade mig vid hallå, liksom.

Och om du ännu inte är övertygad; se det här klippet...

http://www.youtube.com/watch?v=1NlhIuJ-y8k

Kan du inte skriva ett par rader om filmen, ifall du ser den? Det finns nämligen, enligt mig, ingen vassare penna än din i dagens Sverige.

Själv gör jag vissa försök att leva upp till din standard, utan särkilt goda resultat - men ta gärna en titt på det om du har tid. Jag skulle verkligen uppskatta lite konstruktiv kritik;

http://dansarmedvargar.blogspot.com

Ålrajt JonasAD, nuff said. Nedladdningslänken till filmen hinner jag inte leta fram för tillfället - men något säger mig att det inte kommer vara ett problem i ditt fall. Vill du ha din Hippie-Lund-pundar-fix (hon håller bl.a. ett allvarligt inspirerat och så vitt man kan förstå även improviserat tal om Svensk äldrevård) så kommer du hitta den länken med enkelhet själv.

Ett Fan/

Rasmus

Dansar Med Vargar sa...

Eller vad fan. Jag vill verkligen att du ser den här filmen. Så här är länken, jag tog mig tid.

http://thepiratebay.org/torrent/5886264/Three_miles_north_of_Molkom

Fler henna-färgade pubeshår står inte att finna samlat i rörlig bild någon annanstans än just i denna lilla dokumentärpärla. Se den nu.

(Och skulle du bestämma dig för att skriva något om den och behöver extra stoff om platsen, folket eller övrig info så är jag din man, bara att hojta.)

Humbly.

Skägget sa...

Jag måste nog få gå i bloggar-kurs hos dig. Du skriver sådär som jag också vill. Jag är arg, men får inte ner det i text.
Keep up!

Anonym sa...

Du måste skriva något ang. detta:
http://www.svd.se/naringsliv/motor/jag-min-bil-roger-pontare-vanhool-astral_5966197.svd

Roger Pontare i sin buss, kolla bara fotot när han ligger i dubbelsängen med ett rejält grepp om madrassen.

Tack för en riktigt kul blogg förresten, jag har läst igenom samtliga dina inlägg nu (tråkigt på jobbet).

Anonym sa...

Var har du tagit vägen?

En annan fråga: Varför låste du din gamla blogg? Känner att jag måste läsa om Lustiga Korven.

Jonas sa...

Dansar med vargar: kanske mest ambitiösa läsarkommentaren jag någonsin fått. fantastiskt – tack! har faktiskt försökt hitta molkom på nätet flera gånger, men den har inte funnits tidigare. MÅSTE ladda ner. stort tack för tipset. skrev om den i någon obskyr tidning någon gång.

anonym: fortfarande inte hämtat mig från bilden där han chillar i den där bädden.

anonym: den återkommer!

Anonym sa...

Men du, Berlusconi är ju faktiskt demokratiskt vald och har mig veterligen inte haft ihjäl vare sig politiska meningsmotståndare eller sin egen befolkning. Tycker du inte jämförelsen haltar något / är rätt jävla osmaklig?

jonas sa...

nej

Onormalin sa...

Älskar ditt svar till anonym. Så jävla rakt!
Nej.

Anonym sa...

Tack Dansar med Vargar, länken fortfarande fungerar efter 10 år!
Blev aktuellt igen pga tantra festivalen där alla fick covid.