lördag 30 januari 2010

Dr. Drew


Är det någon som tittar på nya Celebrity rehab-säsongen? Eller som såg Sex rehab för den delen. Det är så storslaget, behöver någon att diskutera med. Allvarligt, man vet att tv är bra när man man kommer på sig själv med att sitta och heja på en kliniskt hjärndöd Alice in chains-basist som (iklädd bandana) försöker sluta detoxspy upp gamla "corn dogs" som om man vore ett barn framför slutscenen i Rädda Willy.

Det är verkligen genuint gripande, på så oväntade ställen också. Starka scener i senaste avsnittet:

- "Rage release"-övningen där en svårt aggressiv, artificiellt solbränd body-builder (han ÄR en grisfärgad Hulken) demolerade en Mercedez med en slägga och skrek ut sin ilska över att han blev mobbad som liten (Dennis Rodman hejade på).

- När bordellmamman Heidi Fleiss satte upp porträttbilder av alla 25 papegojor som hon bor ensam med i Death Valley och berättade att de var hennes närmaste vänner och enda sociala umgänge i livet.

- När det framkom att Mackenzie Phillips haft ett tioårigt vuxenincestförhållande med sin pappa, sångaren i Mamas and the papas, alltså mannen som skrev "California dreamin'.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hittar jag kanalen skall jag genast börja titta för din skull

Unknown sa...

Av samma outgrundliga anledning som man under en brunstig tonårsperiod satt förtrollad av klassiska verk som Jerry Springer, Jenny Jones, mfl - så känner jag samma 'tractor beam' suga in mig i just Celebrity Rehab.

Är som nån form av uppfixad version av Big Brother. Och gillar hur man känner att man sitter där och väljer vilken sönderrostat gammalt vrak man håller på och hoppas får se rustas tillbaka till sin kromade storhetstid igen?

Även jag fastnade för Alice In Chains-pojken.