tisdag 15 juni 2010

För mycket fritid

I dag släpptes trailern till Somewhere, Sofia Coppolas nya film om en deppig filmstjärna och hans relation till en yngre tjej (till skillnad från Lost in translation som handlar om en en deppig filmstjärna och hans relation till en inte lika mycket yngre tjej). Den enda förklaringen jag kan se till den här filmen är att hon tänker tänker göra sig en hacka genom att stämma sig själv för konstnärlig stöld, som när människor bränner ner sina hem/företag för försäkringspengarna. För den som själv vill ta efter succékonceptet kommer här är en liten guide till att göra en Sofia Coppola-film.

Neonskyltar filmade till Phoenixmusik är mysigt som intro.Filmstjärnelivet kan vara ensamt, till exempel när man blir fotograferad.Knasiga saker kan hända när filmstjänor blir fotograferade! Det kan asiaters (betjänter) händer se till.Mycket konstigt händer i utländsk tv!Jag tänker släppa in strippan, men jag tänker inte titta!Ibland är det svårt att sova på hotell :(Då kan man få lov att äta i sängen! :DPå hotell finns även fina pooler där man till exempel kan simma och leka under vattenytan.

Tjejer kan lätt bli sömniga......då kan kan få bära dem till hotellrummet.Japanska musiklekar är kul att göra tillsammans!Pyssel till exempel scrapbooking passar bra vid ljusa fönster.

9 kommentarer:

Annika Ivarsson sa...

haha! skitbra.

men varför bryta ett vinnande koncept?

Anonym sa...

Genialt,bravo.

Sara BE sa...

Det var precis min känsla när jag såg trailern, tack för att du tog dig tid att bekräfta paranoian, haha.

Anonym sa...

amazing

Anonym sa...

Haha fantastiskt inlägg!

FaceTubeYouBook sa...

Mkt bra! Bravissimo!

Godsfrun sa...

Lysande jämförelse!

Anonym sa...

Atmosphere is what makes her movies.

Katja sa...

Coppolas filmer är fina och tråkiga. Hon fyller ut den fintråkiga nischen helt perfekt!