lördag 19 juni 2010

Män som älskar sig själva


Någonstans kändes det som att kampen om titeln perversast i litteratursverige var avgjord för gott i och med det här. Men frågan är om inte Jan Guillou – som ju tidigare har berättat att det enda han ägnade sig åt för att överleva sina fem månader i isoleringscell var "hat och masturbation" – tog över tronen förra helgen när svd:s trivselbilaga frågade vad han helst gör om han har 20 lediga minuter och svaret blev att han antingen skjuter en buffel på den afrikanska savannen eller onanerar. "Båda saker är lika tillfredsställande, fast på helt olika sätt."

3 kommentarer:

Anonym sa...

Å herregud så vidrig han är.

Anonym sa...

Jag skulle vilja tro att buffelskjutning kräver mer än tjugo minuter. Bara resan tar väl en femton-sexton timmar? Sen ska man hyra guide, bil, vapen och ta sig ut till savannen också. Kanske man vill checka in, duscha och byta om först också. Jag ser det som svårt att trycka in allt det på tjugo minuter.

Och de enda som behöver så mycket som tjugo minuter för att onanera är funk-basister - alla andra fixar det på några minuter. Men han kanske behöver en kvart för att rigga upp gardinsnöret och slå alla siffror till larmtjänst utom den sista?

mvh
Jessica

Fembot sa...

Det roliga här är faktiskt att folk blir upprörda. Det här visar ju mot all förmodan att mannen faktiskt har humor. Hade nån ung hipsterironiker sagt samma sak hade ni gått ner på knä över hur härligt sköönt frisläppt och humoristisk han är.