onsdag 31 oktober 2012

Anna-Greta Leijons Sydafrika


Reslust är en hemsida för människor som tycker om att 1. resa 2. läsa på internet om att resa. En del av sidan består av den KLASSISKA resejournalistiken "tips från kändisar". Här är ett typexempel där Mattias Andréasson (känd som "M" i EMD) tipsar om sina smultronställen i världen:


 På samma sida finns bland annat även Capri-tips (obs: singular) från Suzanne Axell:Samt smultronställen i Deya utvalda av en plommonstopklädd Lulu Carter:


Inget märkvärdigt där. Men man jobbar sig ner lite på sidan dyker det upp några namn som ändå känns liiiiiite mer jokerartade i "restips från kändisar"-sammanhang. Just hybriden här av 1. resmål, 2. kändisnamn, 3. bild och 4. rubrik är på några ställen verkligen FULLÄNDAT slumpmässig. Några personliga favoriter:

"Mårten Palmes Korsika".

Men minst väntade av alla är nog faktiskt ändå Santorinitipsen från Sara Mohammad ("Yrke: ordförande i föreningen 'Glöm aldrig Pela och Fadime'" och "Aktuell med: Blev 'Svensk Hjälte' 2007").
"Richard Fuchs London"... Det är helt ärligt chockerande att det ens existerar såhär höga nivåer av "tips man inte visste att man inte ville ha".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar hur Lulu använder förkortningen "KKK" på ett lite väl lättsamt sätt.

Anders sa...

Staffan Strands (f.d höjdhoppare som alltid var sämre än Stefan Holm) Japan och Per Graffmans (vem?) Argentina är andra fina favoriter.